luni, 16 decembrie 2013, 10:52 view Vizualizări: 1047 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Ministrul agriculturii al României va participa la lansarea brandului „Vin Moldova”

Foto: evz.ro
Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale al României, Daniel Constantin, va efectua în perioada 16-18 decembrie o vizită în Republica Moldova, transmite NOI.md. Potrivit Ministerului Agriculturii al României, vizita va avea loc în cadrul consultărilor informale pentru pregătirea Conferinței regionale pentru Europa a Organizației pentru Agricultură și Alimentație a ONU (FAO), care se va desfășura la București în perioada 29 martie - 4 aprilie 2014.

La Chișinău Daniel Constantin va avea întrevederi cu reprezentantul regional al FAO pentru Europa și Asia Centrală, Vladimir Rahmaninov (de la 1 ianuarie 2014), reprezentantul regional adjunct Tony Alonzi, precum și cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, Vasile Bumacov.

Oficialul roman va vizita și ÎS „Centrul de Carantină Identificare, Expertize de Arbitraj şi Dezinfectare a Producţiei” și va participa la lansarea oficială a brandului „Vin Moldova”, care va avea loc la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală a Moldovei.
 
comments powered by Disqus