luni, 30 decembrie 2013, 9:00 view Vizualizări: 977 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Predicţiile astrologilor pentru Anul Calului de Lemn 2014 (VIDEO)

Foto: noi.md
Anul 2014, conform zodiacului chinezesc, va fi Anul Calului Albastru de Lemn. Conform previziunilor astrologilor, Anul Calului 2014 va fi exact ca animalul pe care-l reprezintă ‒ un an al muncii asidue, al măsurilor active, un an în care se vor lua decizii importante, dar şi un an al depășirii obstacolelor și al faptelor pasionale. Însă, cum a precizat astrologul Zinaida Vişnevskaia, Anul Calului Albastru va începe cu o lună mai tîrziu – la 31 ianuarie, iar pînă atunci ne vom lua rămas bun de la Anul Şarpelui, iar ceea ce nu am reuşit să finalizam, va trebui să ducem, neapărat, la bun sfîrşit.

"Calul este mult mai impulsiv, mai ferm, mai rapid și mai iubitor de libertate. De aceea, anul viitor va fi unul de succes pentru acei care vor lucra din greu. În Anul Calului vor avea, respectiv, succes persoanele decise și iubitoare de libertate, iar Calul îi va favoriza în acest sens", a spus Vişnevskaia.

În prima jumătate a anului, precizează astrologul, vor avea mai mult noroc persoanele semnelor zodiacale de Apă ‒ nativii zodiilor: Rac, Scorpion, Peşti, iar în cea de-a doua jumătate a anului cei din zodiile de Foc ‒ nativii zodiilor: Berbec, Leu, Taur.

Anul Calului Albastru promite perturbări grave în domeniul economiei, dar și a politicii. Astrologii avertizează că în anul 2014 s-ar putea înregistra perturbări financiare, dezordini în viața politică. Există, de asemenea, o mare probabilitate ca anul care vine să fie unul secetos.

comments powered by Disqus