joi, 17 octombrie 2013, 13:02 view Vizualizări: 1357 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Au râs de el toţi deputaţii. Corman: Vă rog să nu folosiţi cuvinte urâte la şedinţa în plen a Parlamentului (VIDEO)

Foto: publika.md
Deputatul PL Valeriu Munteanu a folosit un cuvânt mai puţin decent în plenul Parlamentului. În timp ce ţinea un discurs destul de înflăcărat de la tribuna centrală a Legislativului, parlamentarul liberal, probabil emoţionat, a schimonosit expresia "mi-e frică", iar în consecinţă a rezultat o injurie.

"Pe timpul domniei lui Vladimir Nicolaevici corupţia era până la gât. Pe timpul cât am fost noi liberalii la putere am reuşit s-o coboram cel puţin până la genunchi şi urma ca această să ajungă până la glezne. Acum în câteva luni bune corupţia s-a ridicat mai sus de brâu şi tare mi-i freacă... tare mi-i frică că tentaculele acestei făpturi insuportabile să nu stranguleze gâtul firav al actualului Guvern", a declarat Valeriu Munteanu.

Gafa liberalului a stârnit hohote de râs în rândul deputaţilor, el însuşi zâmbind modest de pe urma acestei încurcături.

Speakerul Igor Corman a intervenit imediat şi i-a făcut observaţie deputatului PL. "Vă rog să nu folosiţi cuvinte urâte la şedinţa în plen a Parlamentului", a menţionat Corman.

Publika.md aminteşte că deputaţii examinează, astăzi, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Leancă, propusă de PCRM.

Cuvinte cheie: Video, Parlament, veselie
comments powered by Disqus