marți, 29 octombrie 2013, 9:48 view Vizualizări: 1249 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Primele imagini cu "sufletul" care părăseşte corpul unei persoane decedate

Foto: obiectiv.info
Un savant rus sustine ca a reusit sa fotografieze sufletul, chiar in timp ce acesta parasea trupul unei persoane.

Konstantin Korotkov a folosit o tehnica speciala de fotografiere, cu o camera bioelectrografica, prin metoda vizualizarii descarcarii de gaze.

Korotkov spune ca a fotografiat o persoana chiar in momentul mortii si a reusit astfel sa surprinda in imagini sufletul acesteia, in timp ce iesea din trup.

El a folosit o tehnica similara fotografiei Kirlian, care arata “energia vitala” a unei persoane, spune Korotkov, citat de International Business Times.

Acest “suflet” apare in culoarea albastra in fotografie si paraseste treptat corpul persoanei care moare: mai intai dispare din zona capului si la final din zona inimii.

In cazul persoanelor care au o moarte violenta, acest suflet, sub forma energiei vitale, se reintoarce la trup dupa cateva zile, din cauza “unui surplus de energie” care nu a fost folosit.

Metoda de fotografiere a “corpului astral” folosita de savantul rus ar putea fi folosita si pentru a diagnostica diferite boli si dezechilibre biofizice, sustine acesta.




Tehnica lui Korotkov este o varianta mai avansata a sistemului folosit de Semion Kirlian pentru a fotografia “aura” unei persoane.


Cuvinte cheie: Video, savanti, studiu
comments powered by Disqus