joi, 12 decembrie 2013, 3:55 view Vizualizări: 988 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Oamenii de știință au dezvoltat un nou sistem de alimentare pentru a slăbi eficient

Foto: lisichansk.com.ua
Experții de la Centrul de Sănătate din Londra au dezvoltat un nou sistem de alimentare pentru o pierdere în greutate ușoară și eficientă. În acest sistem produsele alimentare ar trebui să fie luate în porțiuni mici, de mai multe ori pe zi. Regula principală - împărți mîncarea în 5-6 mese pe zi, deoarece dacă mănînce mai des organismul nu simte foame, ca în timpul dietei.

Oamenii de știință cred că, pentru a pierde în greutate folosind principiile alimentării separate este posibil, fiind nevoie doar de a te disciplina și de a dezvolta noi obiceiuri alimentare. Prima regulă a noului sistem este să mănînci la fiecare 2-3 ore de-a lungul zilei. Mese principale ar trebui să fie 3 și două gustări.

A doua regulă – să consumi alimente sănătoase, nutritive, preparate cu conținut caloric scăzut, cu conținut redus de sare și zahăr. Trebuie consumate: carne de vită , de pui , pește, ouă , produse lactate, fasole, fructe și legume.

Și al treilea moment obligatoriu - să nu refuzi micul dejun. Dacă dimineața nu ai poftă de mîncare, mănîncă o banană sau un sandviș cu brînză. Dar, în orice caz, nu începeți ziua cu cafea și plăcintă, altfel la prînz și cină veți dori alimente nesănătoase, care reduc toate încercările de a pierde în greutate.

comments powered by Disqus