luni, 16 decembrie 2013, 13:24 view Vizualizări: 1084 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Directorul școlii de hipism unde caii mureau de foame a fost restabilit în funcție

Foto: adevarul.ro
Directorul Școlii Republicane de Hipism și Pentatlon, Mihail Andronic, care a fost demis de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, a fost restabilit în funcție de către instanța de judecată pentru a doua oară. Despre aceasta a anunțat ministrul agriculturii, Vasile Bumacov, în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md.

„Noi am fost impuși să restabilim în funcția de director persoana care a adus caii la pieire – omul care a lipsit școala de nutreț. Eu m-am implicat, am rezolvat problemele și el a fost din nou concediat. Și acum vă anunț că acest om a fost restabilit din nou de instanța de judecată”, a menționat ministrul. 

Totodată, Vasile Bumacov susține că problema nu ține atît de restabilirea directorului, cît de tendința unor persoane de a acapara terenul pe care se află școala. 

„Este vorba de pămîntul unde se află școala. Nu contează directorul, dar cei care stau în spate, care doresc să acapareze acest pămînt”, a subliniat Bumacov.

Directorul Şcolii Republicane de Hipism, Mihail Andronic, a fost demis printr-un ordin semnat de ministrul agriculturii, Vasile Bumacov, după ce toți cei 43 de cai de la şcoala de hipism din Chişinău au devenit piele și os

Anterior, Mihail Andronic a mai fost demis din funcție și restabilit printr-o decizie a instanței de judecată. 

 
comments powered by Disqus