luni, 20 ianuarie 2014, 9:16 view Vizualizări: 1365 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Cum arată primul OZN care a apărut pe teritoriul României. Autorităţile au RECUNOSCUT

Foto: antena3.ro
Un pensionar din Focşani are brevet de invenţie pentru o farfurie zburătoare. Ideea i-a venit în urmă cu mai bine de 40 de ani. I-a fost frică să zboare cu avionul, aşa că a încercat să găsească o soluţie mai bună. Acum, tot ce-i mai rămâne este să o construiască.

Pensionarul focşănean are un secret despre care spune că va schimba lumea. Aristide Balcu încearcă de mai bine de 4 decenii să construiască o farfurie zburătoare. Între timp a reuşit doar să breveteze invenţia.

Aparatul de zbor este prevăzut cu cabină pentru pilot şi cu o sală mare pentru călători. Inventatorul nu a apucat să zboare până acum cu un avion obişnuit, dar este sigur că invenţia lui va sta în aer. Farfuria zburătoare este proiectată să aterizeze oriunde, în orice condiţii de vreme.

Mai mult, farfuria zburătoare poate atinge dublul vitezei unui elicopter şi îşi poate schimba direcţia de mers foarte repede, datorită formei. Aristide Balcu aşteaptă acum un finanţator pentru construirea efectivă a „farfuriei zburătoare". Calculele lui arată cu investiţia totală ar fi în jur de 300 de mii de euro.

Cel care va finanţa proiectul va avea garanţia că revoluţionează aviaţia, dă asigurări inventatorul din Focşani.
Cuvinte cheie: savanti, Romania, OZN
comments powered by Disqus