marți, 25 februarie 2014, 14:31 view Vizualizări: 1086 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Scandalul din jurul Anei Harlamenco ia amploare: este sau nu membră a PDМ?

Foto: moldnews.md
Președintele în exercițiu al companiei publice din Găgăuzia „GRT”, Ana Harlamenco, „nu este și nu a fost niciodată membru al Partidului Democrat”. Cel puțin asta susține secretarul organizației regionale a PD în Găgăuzia, Fiodor Gaidarji, transmite NOI.md cu referire la Gagauzinfo.md.

Pe adresa portalului de știri Gagauzinfo.md a parvenit replica din partea Consiliului de observatori al companiei publice „GRT”. Președintele Consiliului de observatori, Ecaterina Terzi-Barladean, a comunicat că „înțelege interesul portalului și a societății față de activitatea companiei publice de radio și televiziune a Găgăuziei, însă solicită să nu se creeze scandaluri în jurul GRT”.

Potrivit Ecaterinei Terzi-Barladean, informația publicată anterior despre aceea că președintele „GRT”, Ana Harlamenco, este membră a Consiliului Național al Partidului Democrat a fost „neverificată”.

„Am luat legătura cu secretarul organizației regionale a PD din Comrat, Fiodor Gaidarji, care a comunicat că Ana Harlamenco nu este și nu a fost membră a acestui partid. Harlamenco a comunicat despre aceasta și în timpul interviului din cadrul concursului de suplinire a funcției de președinte al companiei publice „GRT”, desfășurat pe 20 septembrie 2013”, a menționat Terzi-Barladean.

Gagauzinfo.md amintește că „Ana Harlamenco s-a aflat în prezidiumul celui de-al III-a Congres al organizației obștești „Novaia Gagauzia”, care anterior aderase la Partidul Democrat. Ulterior, Harlamenco, împreună cu Nicolae Dudoglo, Dmitri Constantinov și un șir de deputați ai Adunării Populare a intrat în Consiliul Național Politic al Partidului Democrat”.

Portalul Gagauzinfo.md a publicat imagini de pe ecran, făcute pe site-ul oficial al PD, unde sub numărul 143 figurează Ana Harlamenco.
 
Cuvinte cheie: Partidul, scandal
comments powered by Disqus