joi, 17 octombrie 2013, 11:20 view Vizualizări: 1185 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Edward Snowden mai are multe secrete de dezvăluit, avertizează tatăl său

Foto: jurnalul.ro
Tatăl lui Edward Snowden, consultantul care a dezvăluit detalii despre programele de spionare mondială folosite de serviciile secrete ale SUA, susţine că fiul său are multe secrete de dezvăluit. Motiv pentru care el l-a sfătuit să mai rămână în Rusia, pentru a se asigura că se va putea spune “întreg adevărul”. Comentariul a venit după ce tatăl lui Snowden, Lon, a revenit în Statele Unite după ce a reuşit să-l viziteze pe fiul său în Rusia, relatează Russia Today.

Lon Snowden a făcut aceste declaraţii la sosirea sa pe aeroportul John F. Kennedy din New York. El şi-a vizitat fiul pentru prima dată dupa ce fostul consultant al Agenţiei Naţionale americane de Securitate (NSA) a fugit din America. Edward a căpătat notorietate mondială după o serie de dezvăluiri despre supravegherea la nivel mondial exercitată de Guvernul american şi de aliaţii săi. Dezvăluirile preluate de media s-au bazat pe documente secrete pe care Edward Snowden le-a furnizat jurnaliştilor.

Lon Snowden le-a mai spus jurnaliştilor prezenţi pe aeroportul new-york-ez că nu este neapărat obligatoriu ca fiul său să rămână în Rusia, dar că deocamdată acesta este mulţumit de actuala sa situaţie şi mai ales de ceea ce a dezvăluit lumii. Lon Snowden a obţinut o viză cu intrări multiple, putând intra şi ieşi liber din Rusia, de câte ori doreşte, precizează RT.
Cuvinte cheie: Snowden, top secret, scandal
comments powered by Disqus