vineri, 11 octombrie 2013, 8:10 view Vizualizări: 1387 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Roger Federer şi David Ferrer au fost eliminaţi în optimile de finală ale turneului ATP de la Shanghai

Foto : publika.md
Surprize de proporţii la turneul ATP de la Shanghai. Tenismanii Roger Federer şi David Ferrer au fost eliminaţi în optimile de finală. În schimb, liderul mondial, Rafael Nadal, dar şi sârbul Novak Djokovic s-au calificat fără emoţii în sferturi.

Elveţianul Roger Federer, locul 7 în clasamentul ATP, a fost eliminat în optimile de finală ale turneului de la Shanghai şi astfel şi-a pus în pericol participarea la Turneul Campionilor de la Londra, competiţie ce reuneşte cei mai buni opt tenismeni ai sezonului.

Federer a fost învins, cu scorul de 4-6 7-6 3-6, de francezul Gael Monfils, după un meci care a durat două ore şi nouă minute. Elveţianul mai are şanse de a-şi salva prezenţa la Londra, la turneele de la Basel şi cel de la Paris Bercy.

O altă surpriză la Shanghai a fost produsă de către Florian Mayer. Germanul l-a eliminat pe favoritul numărul trei al competiţiei, David Ferrer. Mayer l-a învins cu scorul de 6-4 6-3.

Liderul mondial, Rafael Nadal s-a calificat în sferturi la Shanghai, după ce l-a învins în două seturi pe argentinianul Carlos Berlocq cu scorul de 6-1 7-6. În următoarea rundă, Nadal se va duela cu elveţianul Stanislas Wawrinka.

Şi Novak Djokovic a ajuns în sferturi, după ce l-a eliminat pe Fabio Fognini. Sârbul s-a impus fără mari emoţii cu un dublu 6-3. Într-un alt meci din optimi, francezul Jo-Wilfried Tsonga l-a învins pe japonezul Kei Nishikori cu 7-6 6-0.
Cuvinte cheie: sport, tenis, China
comments powered by Disqus
vineri, 26 aprilie
  • Ziua Internaţională a comemorării victimelor accidentelor şi catastrofelor de radiaţii