miercuri, 9 octombrie 2013, 6:35 view Vizualizări: 1323 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Vladimir Kliciko nu l-a făcut knock-out pe Povetkin "pentru a nu întrista fanii ruşi"

Foto: publika.md

Vladimir Kliciko a avut milă de suporterii ruşi prezenţi la lupta de la Moscova cu Alexandr Povetkin. La câteva zile după ce s-a impus categoric în faţa boxerului din Rusia, ucraineanul a declarat că nu l-a făcut knock-out pe Povetkin pentru ca să nu-i întristeze pe fanii lui Povetkin.

Ucraineanul şi-a apărat titlurile WBA, IBO, IBF şi WBO la categoria grea şi a fost aproape să câştige prin knock-out lupta. Kliciko a explicat de ce nu a încheiat lupta mai devreme.

"Mi-am apărat titlurile de campion în faţa unui adversar foarte puternic, care a rezistat toate cele 12 reprize, fapt care m-a uimit. Nu pot să spun că sunt supărat, pentru că nu am încheiat lupta mai devreme. De ce ar fi trebuit să-l înving pe Povetkin prin knock-out chiar la Moscova? Pentru a întrista suporterii ruşi? Practic şi fără knock-out am demonstrat cine e mai bun", a explicat Kliciko.

Presa internaţională a anunţat că Vladimir Kliciko ar putea boxa în următoarea sa luptă la fel cu un pugilist rus Denis Boiţov. Kliciko va anunţa oficial numele noului său adversar săptămâna viitoare.

Cuvinte cheie: declaratie, lupta, sport
comments powered by Disqus