miercuri, 30 octombrie 2013, 12:07 view Vizualizări: 1153 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Vecinii lui Leancă îi ocolesc casa / FOTO

Foto: politic.md
Vecinii premierului Leancă îi ocolesc casa, intimidaţi de pază şi de camerele de luat vederi. Deşi zic că se simt mai în siguranţă aşa, oamenii din mahalaua lui Leancă sânt, totuşi, un pic deranjaţi de atenţia exagerată a securităţii.

Casa şefului cabinetului de miniştri se află într-un sector liniştit şi verde al oraşului Ialoveni de pe strada Nucarilor, şi se remarcă pe fundalul celorlalte, că este cea mai... modestă. Chiar dacă se întinde pe o suprafaţă largă şi are doua etaje – casele vecinilor sânt cu mult mai luxoase. Locuinţa premierului se deosebeşte, însă, cu o cabină de paznici instalată la porţi şi mai multe camere de supraveghere.

Petrecerile şi chefurile sunt strict interzise în zonă, chiar şi ziua, şi asta chiar dacă Leancă vine foarte târziu şi e văzut în preajmă rar, mai ales de când a devenit şeful Guvernului. Totuşi, oamenii care locuiesc în vecinătate spun că e un vecin foarte omănos şi un om cu suflet mare.

„E un om care inspiră încredere şi în caz de nevoie voi apela la el şi el mă va ajuta cu siguranţă” ne-a mărturisit Carandiuc O.

Soţii Gorea se simt mândri atunci când le spun celorlalţi că stau la doar câţiva paşi de casa domnului Leancă.
“Este un vecin simplu şi nu îl deosebesc de ceilalţi. Eu cred că însăşi domnul Leancă se simte incomodat de “alaiul” de bodyguarzi“, crede Valeriu Eremia, un tânăr care locuieşte în zonă. Vecinii povestesc că cortegiul demnitarului îl aşteaptă în deal, pe strada principală a orăşelului - şi asta ca să nu deranjeze locuitorii din zonă.
Iurie Leancă s-a mutat în casa de la Ialoveni în 2008. Potrivit declarației pe venit pentru 2012, locuința are o suprafață de 275 metri pătrați iar valoarea ei cadastrală constituie peste 761 mii USD.
Cuvinte cheie: Leanca, foto, casa
comments powered by Disqus