joi, 31 octombrie 2013, 9:50 view Vizualizări: 952 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Andreea Marin şi iubitul ei turc S-AU LOGODIT (FOTO)

Foto: cugetliber.ro
Andreea Marin a fost cerută de soţie de către iubitul ei turc şi a acceptat. Cei doi s-au logodit, însă au ţinut secret marele eveniment.

"Ce apărut azi în presă nu ar trebui luat în serios. Prima oară am presupus că e o glumă, dar se pare că e o revistă serioasă. Nu am lucrat cu un şef care să mă oblige să mă însor. Nu am auzit niciodată în viaţa mea de un şef care să se implice atât de mult în viaţa privată a angajaţilor, în Turcia sau în altă ţară. Poate sunt doar norocos: Oricum, numai eu şi logodnica mea putem decide cînd ne vom căsători. Suntem proprii noştri şefi", a scris Tuncay pe pagina lui de Facebook.

Deşi iniţial bruneta nu a recunoscut faptul că Tuncay a cerut-o de soţie, imediat cum a văzut că acesta a postat pe Facebook un mesaj în care o numea pe Andreea "logodnica" lui, fosta "zîna" a recunoscut.

"Îl mananc! M-a dat de gol... Eu sunt mai rezervată, el e mai sincer. E o chestie intimă şi n-am simţit să fac nimic public. Da, suntem logodiţi. Nu e o ruşine, ci un lucru foarte frumos. E o întîmplare foarte recentă, nu intru în detalii. El şi-a părăsit ţara şi a venit aici pentru mine, nu i-a fost uşor. Am datoria să îl preţuiesc, cum mă preţuieşte el pe mine. Eu sunt un om care dăruieşte foarte mult într-o relaţie şi îmi doream să am acel sentiment că sunt iubită şi dorită ca femeie, el m-a făcut să înfloresc, pur şi simplu", a recunoscut Andreea, potrivit wowbiz.ro.


comments powered by Disqus