miercuri, 12 februarie 2014, 2:28 view Vizualizări: 1566 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Hillary Clinton a descris-o pe Monica Lewinsky: "o persoană narcisistă prostuţă"

Foto: obozrevatel.com
Hillary Clinton a descris-o pe Monica Lewinsky drept "o persoană narcisistă prostuţă" după ce funcţionara de la Casa Albă a avut o relaţie amoroasă cu soţul ei, fostul preşedinte SUA Bill Clinton, conform unor documente citate de site-ul conservator The Washington Free Bacon.

"A fost o scăpare, dar Hillary spune că soţul afirmă, credibil, că a încercat să termine această relaţie, a încercat să se distanţeze, a încercat să facă faţă unei persoane narcisiste prostuţe; dar a fost dincolo de controlul lui", a scris Diane Blair, o prietenă între timp decedată a familiei Clinton.

Memoriile Dianei Blair sunt la Universitatea din Arkansas, unde a predat Ştiinţe Politice.

Hillary Clinton i-a sugerat Dianei Blair că Bill Clinton a avut relaţia cu Monica Lewinsky după o serie de probleme, precum moartea părinţilor preşedintelui şi a unui prieten Vince Foster. "În plus, au fost forţele urîte care au încercat să inventeze lucruri rele despre ei", explica Diane Blair.

Dezvăluirile au fost făcute în contextul speculaţiilor că Hillary Clinton va intra din nou în cursa pentru Casa Albă.

Amintim că în prezent mass-media dezbat posibila aventură a președintelui SUA, Barack Obama, cu cîntăreața Beyonce.
Anterior tabloidul american The National Enquirer a anunțat că prima doamnă Michelle Obama intenționează să divorțeze de soțul ei.

Cuvinte cheie: SUA, scandal
comments powered by Disqus