duminică, 9 februarie 2014, 14:48 view Vizualizări: 1452 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

George Soros a fost BĂTUT în sala de judecată

Foto: antena3.ro
Omul de afaceri George Soros a fost atacat şi lovit în zona capului de o fostă iubită, actriţa braziliană Adriana Ferreyr, în timpul audierilor care au avut loc marţi, la un proces pe care aceasta i l-a intentat miliardarului.

Conform avocatului lui George Soros, Martin Singer, care a depus deja plîngere în legătură cu faptele de agresiune, Adriana Ferreyr s-a înfuriat în timpul audierilor de marţi, deoarece nu i-a fost permis să înregistreze video depoziţia lui George Soros, informează dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

George Soros, în vîrstă de 83 de ani, a fost dat în judecată în 2011 de fosta lui iubită, în vîrstă de 30 de ani, care îl acuză de vătămare corporală şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Actriţa braziliană de telenovele Adriana Ferreyr a spus că Soros a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în timpul unei altercaţii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York.

Potrivit Adrianei Ferreyr, George Soros nu şi-a respectat promisiunea de a-i dărui respectivul apartament din Manhattan. Actriţa cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru că omul de afaceri i-a "provocat intenţionat traume emoţionale", în timpul conflictului declanşat după ce miliardarul i-a comunicat că îi va oferi acel apartament actualei sale soţii, Tamiko Bolton, cu care s-a căsătorit în 2013.

Conform plîngerii depuse vineri în instanţă de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr a început să strige în timpul audierilor de marţi că Soros este "un ticălos nenorocit". Apoi, Adriana Ferreyr s-a năpustit asupra lui George Soros şi l-a lovit în zona capului atît de puternic, încît acestuia i-au sărit din urechi căştile de amplificare a sunetului pe care le purta.

În clipa în care avocatul Martin Singer a încercat să o calmeze, actriţa braziliană s-a întors şi l-a pălmuit pe acesta, lovindu-i ochelarii, care ulterior au căzut pe podea. Un alt bărbat care a sărit în ajutor, Jose Santos, a fost de asemenea pălmuit de către Adriana Ferreyr şi lovit în zona tibiei, conform declaraţiilor lui Martin Singer.

În cele din urmă, Adriana Ferreyr a lovit şi braţul propriului său avocat, William Beslow, şi a părăsit în grabă sala de judecată.

Conform New York Daily News, Martin Singer şi avocatul lui Ferreyr, William Beslow, au convenit ca depoziţia lui George Soros să nu fie filmată. Incidentul a fost declanşat în momentul în care Adrianei Ferreyr i-ar fi fost comunicat faptul că nu are voie să filmeze depoziţia lui Soros. După ce Ferreyr a încercat să filmeze depoziţia cu propriul telefon mobil, audierile au fost întrerupte, avocaţii căzînd de acord să ia o pauză de masă.

George Soros şi Adriana Ferreyr au avut o relaţie de cinci ani şi s-au despărţit în 2011.

Cuvinte cheie: judecător, Soros, bataie
comments powered by Disqus