marți, 12 noiembrie 2013, 12:30 view Vizualizări: 1047 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Lady Gaga şochează din nou! Vedeta a apărut pe scenă într-o rochie zburătoare

Foto: publika.md

Lady Gaga nu încetează să uimească prin costumele cu care apare în timpul concertelor sau în public. După ce a fost îmbrăcată în rochii cu homar, baloane, broscuţe, a purtat coarne, pantofi lipiţi de jachetă, o coroană însângerată şi a fost îmbrăcată toată în carne, diva vine iar cu ceva inedit: o rochie zburătoare.

La gala din New York, unde şi-a lansat albumul ARTPOP, care este al patrulea din carieră, vedeta, deopotrivă controversată şi admirată pentru apariţiile riscante, s-a îmbrăcat în prima rochie zburătoare. Echipa sa creativă a muncit doi ani pentru a-i crea noua ţinută.

Rochia seamănă cu o minidronă şi are şase elice aşezate în formă hexagonală, fiecare având câte două motoare electrice. Costumul alb este confecţionat din fibră de carbon, un material uşor şi rezistent utilizat în industria aeronautică şi la construirea maşinilor de mare viteză.

Cântăreaţa nu este cea care controlează rochia. Cu aceasta este însărcinat un tehnician care o dirijează de la distanţă prin unde radio putând să o ridice la o înlţime de peste un metru şi jumătate.

Renumita vedetă a muzicii pop americane a declarat că rochia, efectiv, reprezintă un vehicul al viitorului. Gaga nu se opreşte aici. Rochia zburătoare ar putea anticipa concertul în spaţiu, programat pentru 2015.

comments powered by Disqus