vineri, 15 noiembrie 2013, 12:12 view Vizualizări: 1150 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Ce riscă persoanele care refuză accesul personalului SRL "Chişinău-gaz" la echipamentul de măsurare! (VIDEO)

Foto: publika.md
Reprezentanţii SRL "Chişinău-gaz", lunar, vizitează consumatorii cu scopul citirii indicilor echipamentelor de măsurare la locurile de consum. Această activitate se desfăsoară în prezenţa consumatorului final/reprezentantul acestuia sau la distanţă prin sistemul informaţional.

Personalul furnizorului poate realiza multiple vizite la locul de consum, cu intenţia :

- citirii indicilor echipamentului de măsurare (contoare).

- verificării echipamentului de reglare-măsurare şi pentru inventarierea aparatelor de utilizare;

- efectuarea unor lucrări de revizii, reparaţii, întreruperi, sistări, deconectări, racordări etc.

De remarcat că, în mare parte, consumatorii finali refuză să permită vizita colaboratorilor companiei SRL "Chişinău-gaz", invocând diverse motive, unul dintre ele, des întâlnit, fiind absenţa de la domiciliu. În cazul refuzurilor repetate a vizitei operatorilor de reţea la echipamente de măsurare , consumatorul urmează a fi deconectat, precum şi se sancţionează cu o amendă de la 10 la 30 de unităţi convenţionale aplicată persoanei fizice, cu amendă de la 100 la 150 de unităţi conveţionale aplicată persoanei cu funcţie de răspundere, cu amendă de la 150 la 200 de unităţi convenţionale aplicată persoanei juridice.

SRL "Chişinău –gaz" vă îndeamnă la respectarea prevederilor Regulamentului pentru furnizarea şi utilizarea gazelor naturale .

comments powered by Disqus