miercuri, 16 octombrie 2013, 9:24 view Vizualizări: 1477 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Filip Kirkorov, cu un concert la Chişinău: Scena din Moldova îmi poartă noroc. Aici a fost debutul meu profesional

Foto: publika.md
Cunoscutul interpret rus Filip Kirkorov a susţinut, aseară, un concert la Palatul Naţional "Nicolae Sulac" din Capitală. Artistul a declarat că scena din Moldova îi poartă noroc şi, de fiecare dată, se întoarce cu plăcere în ţara unde şi-a făcut debutul profesional.

"De fiecare dată când vin aici, în aceasta sală, este ca un examen pentru mine. Anume pe această scenă a fost debutul meu profesional, iar spectatorul din Moldova a avut încredere în mine", a declarat interpretul.

Filip Kirkorov spune că nu va uita niciodată de unde a pornit şi cine au fost oamenii care l-au susţinut. "Petre Teodorovici a fost cel care m-a încurajat mereu. El m-a invitat în formaţia sa. Trupa mea şi acum se numeşte Teodor. Anastasia Lazariuc m-a invitat la concertul ei. Eu eram student şi făceam parte din trupa lui Petre. Ea mi-a oferit posibilitatea să cânt câteva piese", a relatat acesta.

"Scopul meu nu a fost niciodată să cânt foarte mult, ca Iosif Kobzon. Dar uite că sunt 25 de ani şi se pare că alţi 25 de ani îşi încep numărătoarea de pe scena de la Chişinău. Este foarte simbolic", a menţionat artistul.

Filip Kirkorov are doar cuvinte de laudă pentru oraşul nostru: "Este un oraş european, frumos, curat care emană o energie deosebită".

El a recunoscut că este prieten cu milionarul Ilan Şor şi de câte ori vine la Chişinău, petrec timp împreună: "Suntem prieteni cu Ilan Şor şi familia lui. Azi m-am întâlnit cu mama lui. Comunic şi cu soţia lui, Jasmin."

"Eu nu am uitat nimic, eu îi iubesc pe toţi. Anume aici am obţinut încrederea în mine", a mărturisit interpretul rus.
Cuvinte cheie: muzica, Chisinau, concert
comments powered by Disqus