luni, 16 decembrie 2013, 2:27 view Vizualizări: 1314 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Film șocant cu autopsia unui extraterestru la Moscova (VIDEO)

Foto: noi.md
O poveste care circulă pe Internet sugerează că Rusia a intrat în contact cu civilizaţiile extraterestre cu zeci de ani în urmă, scrie Huffington Post. Potrivit Vocea Rusiei, primul astfel de contact s-ar fi făcut în 1942. "La acea vreme, o serie de vizite diplomatice erau plănuite pentru a discuta despre acest subiect, potrivit unor documente ruseşti", relatează Vocea Rusiei.

O parte a acestei poveşti are legătură cu o presupusă navă extraterestră care s-ar fi prăbuşit în 1969, la Sverdlovsk, şi care ar fi fost recuperată de armata rusă. Mai mult, potrivit Vocea Rusiei, militarii ruşi ar fi făcut chiar şi o autopsie unui extraterestru.

Dacă scenariul vă pare cunoscut este probabil datorită faptului că seamănă izbitor de mult cu legendara poveste a OZN-ului prăbuşit la Roswell, eveniment care s-a petrecut în 1947.

În ciuda explicaţiilor oficiale, cum că a fost de fapt vorba despre un balon militar care s-a prăbuşit în New Mexico, incidentul Roswell a fascinat opinia publică decenii la rînd.

Huffington Post publică un material în care se întreabă ce interese se ascund în faptul că Vocea Rusiei aduce din nou în atenţia publicului presupusa autopsie a extreterestrului, după 15 ani de la documentarul prezentat de Roger Moore, în care era analizată autopsia.

"Dacă această poveste de la Sverdlovsk este însă un fals, de ce Vocea Rusiei, care în prezent are peste 100 de milioande de ascultători, în 160 de ţări, şi este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune 5 staţii radio din lume, aduce această poveste din nou în atenţia opiniei publice?", se întreabă Huffington Post.



Cuvinte cheie: Video, OZN, film
comments powered by Disqus