miercuri, 18 decembrie 2013, 14:53 view Vizualizări: 1062 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Liberalii ATENȚIONEAZĂ despre o problemă GRAVĂ uitată de PARLAMENT (VIDEO)

Foto: noi.md
Membrii Partidului Liberal din Moldova, atenționează despre una dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă R. Moldova. Este vorba despre calitatea medicamentelor puse pe piața din țară, care, deseori, nu corespund normelor și se comercializează cu termenul expirat, transmite NOI.md.

“Medicamentul este cel mai important pentru un om bolnav, și astfel dacă nu avem grijă de medicamente le oferim cetățenilor bolnavi, înseamnă că punem în pericol securitatea statului, iar statul sînt cetățenii. A vorbi de cursul european, a te lăuda cu parafarea Acordului de Asociere RM- UE și a trata bolnavii cu medicamente proaste, nu este europenește, dar în stil moldovenesc”, a spus Ghimpu.

În același timp, deputatul PL, membru al comisiei parlamentare sănătate, Gheorghe Brega, menționează că laboratorul unde se verifica calitatea medicamentelor nu a fost acreditat de 18 ani, iar acest lucru s-ar fi întîmplat din cauza deputaților din majoritatea Parlamentară.

De asemenea, Brega a spus că licitațiile pentru procurarea medicamentelor nu au loc regulamentar, iar în aceasta ar fi implicați demnitari de stat din cadrul Ministerului Sănătății.
Cuvinte cheie: Video, problema, liberalii
comments powered by Disqus