joi, 9 ianuarie 2014, 9:52 view Vizualizări: 1127 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Panică în Germania: un OZN a apărut deasupra stadionului Werder Bremen şi a închis spaţiul aerian

Foto : adevarul.ro
Un caz ieşit din comun a provocat haos timp de două ore, perioadă în care poliţiştii şi cadrele militare au încercat să elucideze misterul într-o urmărire ca-n filme.

Existenţa OZN-urilor continuă să fie tratată ca pe o glumă de mulţi, însă, periodic, din cauza unor Obiecte Zburătoare Neidentificate diverse aeroporturi din lume sunt închise. După episodul din 2011, cînd un aeroport din China s-a închis din cauza unor lumini misterioase care au apărut, brusc, pe cer, acum un alt caz a ridicat semne de întrebare.

Potrivit celor de la „Bild“, marţi seară, în jurul orei 18.30, un OZN a fost văzut la 300 de metri deasupra stadionului celor de la Werder Bremen. Obiectul, unul silenţios, apărea şi dispărea de pe radarele aeroportului, motiv pentru care poliţia a intrat în alertă. „Doi ofiţeri au văzut în jurul orei 18:30 o apariţie similară unui elicopter deasupra stadionului, la circa 300 de metri altitudine. Dar nu era un elicopter. Era extrem de silenţios. Obiectul avea lumini puternice şi plutea în aer. Încet, a plutit pe deasupra stadionului spre centrul oraşului. Ofiţerii l-au urmărit cu maşina de patrulă. Apoi, obiectul a zburat spre Neustadt, dispărînd în norii negri“, a declarat purtătorul de cuvînt al poliţiei din Bremen, Nils Matthiesen, potrivit Digi Sport.

Din cauza OZN-ului, spaţiului aerian al oraşului Bremen a fost închis două ore. Un zbor spre Frankfurt a fost anulat, o cursă dinspre Munchen a fost deviată spre Hanovra, iar un avion venit de la Paris a trebuit să aştepte mai mult timp pentru a putea ateriza la Bremen.

comments powered by Disqus