luni, 27 ianuarie 2014, 21:05 view Vizualizări: 1078 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Top 6 cele mai bine plătite job-uri ale viitorului

Foto: incomemagazine.ro
LearnVest a realizat topul celor mai bine plătite job-uri ale viitorului. Thomas Frey, autorul cărții Communicating with the Future, răspunde la întrebarea "ce să-ți dorești să devii cînd o să crești mare", potrivit hipo.ro

Logistician

De fiecare dată cînd mergi la magazin stii exact unde gasesti toate produsele de care ai nevoie. Cum au fost insa aranjate in aceasta manieră? Logisticianul este cel care se ocupa de amplasarea lor. Utilizînd un software complex pentru a monitoriza în mod curent fiecare bun, acesta urmareste permanenta îmbunătățire procesului și amplasării.

Ethical Hacker

Din ce in ce mai multe companii au ales să hack-uiasca în mod intentionat sistemele pentru a lua măsuri de securitate și a identifica vulnerabilitatile acestuia. Poți deveni chiar Certified Ethican Hacker (CEH), ceea ce înseamna că esti profesionist în ceea ce priveste crearea politicii de network, detectarea intrusilor și crearea de virusuri.

Actuary

Esti bun în matematică, in special statistica? Atunci acest job este pentru tine. Sarcina este de a prezice riscul, mai exact consecințele financiare pentru companiile de asigurări, bănci, firme de consultanță, dar chiar și pentru guvern. Utilizat în prezent în special în cadrul firmelor de asigurări, acest loc de muncă își face ușor, dar sigur, intrare spre alte sectoare mari, precum farma.

Epidemiologist

Epidemiologia este studiul pattern-ului, cauzelor și efectelor de sănătate și a condițiilor de boală în cadrul unor populații bine definite.

Front End Engineer

Front End Engineer sau Front End Developer sînt cei care creeazăa interfața pe care o vezi in fiecare zi în mediul online. Pe lînga cunoștințele legate de programare, acestia trebuie sa cunoasca și consumatorul, să-i înțeleagă comportamentul în mediul online.

Food Chemist

Vrei să știi care este secretul mîncării perfecte? Intreabă un chimist în ale mîncării. Acesta are ca scop îmbunătățirea și dezvoltarea gustului și a texturii mîncărurilor.
 
Cuvinte cheie: bani, viitor, profesii
comments powered by Disqus