joi, 20 februarie 2014, 11:40 view Vizualizări: 1053 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Liderii Coaliției despre încercarea de corupere a unor deputați

Foto : jurnal.md
Reprezentanții coaliției de guvernare nu se arată îngrijorați de tentativele de corupere a unor deputați. Cel puțin asta au dat de înțeles liderii coalițieiproeuropene în urma adunării generale desfășurate astăzi.

Potrivit liderului PLDM, Vlad Filat, reprezentanții Coaliției sînt oameni integri, iar formularea anumitor acuzații la adresa acestora este neîntemeiată.

„Cred că trebuie să încetăm să mai discutăm acest subiect, pentru că este o greşeală să plasăm suspiciuni asupra unor oameni integri. Avem lucruri mai importante de discutat acum. Este nevoie să implementăm reforme”, a explicat Filat.

O opinie similară pe marginea subiectului a împărtășit și liderul Partidului Liberal Reformator, Ion Hadârcă, care a precizat că tentativade mituire a deputaților nu este o problemă atît de gravă.

„Cineva vrea să creeze impresia că este o problemă gravă, dar nu este aşa. Nu avem motive să ne alarmăm, avem suficiente pîrghii să le aplanăm, dacă vor apărea în procesul de lucru”, a remarcat Hadârcă.
Precizăm că deputatul democrat Valentina Stratan a declarat săptămîna trecută că cineva încearcă să distrugă coaliția de guvernare prin coruperea deputaților.

Cuvinte cheie: coruptie, lider, coalitia
comments powered by Disqus