miercuri, 16 octombrie 2013, 14:40 view Vizualizări: 1260 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Acuzația dură a lui Vladimir Voronin la adresa unor ambasadori UE

Foto: noi.md
Rating-ul ideii integrării europene cade vertiginos în Moldova din cauza politicii promovate în Moldova de Uniunea Europeană și de ambasadorii UE. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorii UE.

Liderul comunist a amintit că PCRM și-a exprimat nemulțumirea în repetate rînduri față de actuala guvernare și a solicitat intervenția Uniunii Europene, însă cererea lor nu a fost satisfăcută. În special, Vladimir Voronin s-a referit la reclamațiile cu privire la închiderea postului de televiziune NIT, modificarea Codului electoral, instituirea posturilor migraţionale pe Nistru, dar și concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și înstrăinarea Băncii Naționale.

„Înseamnă că aceasta este alegerea voastră şi aceasta este politica voastră. De aceea şi ratingul ideii de integrare europeană cade vertiginos în Moldova. Dar asta, după cum se spune, este o temă ce trece, neactuală pentru Moldova”, a declarat liderul PCRM.

Voronin s-a arătat convins că anume partidul pe care îl conduce va ajunge la guvernare în Moldova după următoarele alegeri.
 
Cuvinte cheie: Voronin, acuzatii, ambasador
comments powered by Disqus