joi, 17 octombrie 2013, 12:39 view Vizualizări: 1281 odată   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Dodon cere în parlament demisia Guvernului Leancă

Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, critică activitatea guvernului condus de Iurie Leancă. În cadrul unui discurs ținut la tribuna parlamentului, Dodon a reiterat că socialiștii vor susține moțiunea PCRM împotriva executivului.

Asta deoarece Guvernul Leancă este format din aceiași membri din care era format Guvernul Filat, demis la 5 martie, fiind suspectat de acte de corupție, transmite NOI.md.

“Pe 30 mai, cînd a fost învestit acest guvern, cînd ați venit la guvernare, în societate a fost puțină liniște. Această stabilitate la voi a ținut o lună-două și acum începeți iar să furați țara”, a spus Dodon.

Liderul PSRM a atenționat că guvernul promite integrarea europeană, însă crearea acestor așteptări în societate este foarte periculoasă. El a menționat că guvernul nu abordează corect problema transnistreană, amplasînd posturi migraționale pe Nistru.

De asemenea, Dodon a spus că în ultimii ani situația în țară s-a înrăutățit, numărul locurilor de muncă este în scădere cu peste 120 de mii, 168 de școli au fost închise, crește procentajul furturilor înregistrate – pînă la 76%.

Cuvinte cheie: Guvern, Dodon, Parlament
comments powered by Disqus