vineri, 18 octombrie 2013, 9:12 view Vizualizări: 1231 odată   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Marc Marquez, la un pas de cea mai mare performanţă din carieră

Foto : publika.md
Marc Marquez, care participă în acest an pentru prima dată în cursele de MotoGP, este la un pas de a cuceri titlul mondial. Dacă va câştiga Marele Premiu al Australiei, spaniolul va câştiga Campionatul Mondial.

"Este adevărat că am prima şansă să câştig titlul. Cred că va fi foarte dificil, deoarece Jorge Lorenzo este foarte rapid pe acest circuit. Anul trecut el s-a clasat pe locul doi", a spus motociclistul.

Atât Lorenzo, cât şi Pedrosa, principalii contracandidaţi la titlu ai lui Marquez, susţin că nu îi vor permite spaniolului să-şi asigure titlul cu trei etape înainte de finalul Motomondialului de viteză.

"Săptămâna trecută am făcut un lucru bun şi am reuşit să câştig. Am obţinut victoria şi în acelaşi timp puncte preţioase. Evident că voi încerca în acelaşi ritm să evoluez şi aici", a precizat motociclistul Dani Pedrosa.

Marele Premiu al Australiei va avea loc pe 20 octombrie pe circuitul din Melbourne. Înainte de a începe sesiunile de antrenamente mai mulţi piloţi au participat la antrenamentul echipei Melbourne Heat, formaţie care evolează în Campionatul Australiei. Piloţii au demonstrat că ştiu şi fotbal nu numai să conducă motocicleta.
Cuvinte cheie: sport, auto, cariera
comments powered by Disqus