vineri, 18 octombrie 2013, 8:38 view Vizualizări: 1146 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Să înceapă distracţia! Vezi unde se vor da cele mai tari petreceri în acest weekend

Foto: publika.md
După cinci zile de muncă, weekendul nu trebuie lăsat să treacă fără activităţi de relaxare. Pentru următoarele două zile de odihnă puteţi alege spectacole, concerte, expoziţii - toate oferte ale instituţiilor culturale de la noi. Iată doar câteva sugestii.

Amatorii de filme bune pot alege să privească Love Building, o comedie românească. Este unul dintre cele mai de succes filme ale momentului, regizate în România. Comedia Love Building povesteşte istoria a 14 perechi de îndrăgostiţi şi abordează tema problemelor în cuplu. Producţia va putea fi vizionată în capitală de pe 18 şi până pe 23 octombrie la cinematograful Gaudeamus, iar preţul biletelor variază între 40 şi 50 de lei.

Totodată, adepţii filmelor de la Hollywood pot alege drama Romeo şi Julieta. Regia îi aparţine lui Carlo Carlei, iar în distribuţie sunt Hailee Steinfeld, Douglas Booth, Paul Giamatti. Verona. Epoca Renaşterii timpurii. Un băiat şi o fată din familii, care sunt în cofruntare, se îndrăgostesc, dar soarta nu le permite să fie împreună. Renumita poveste de dragoste într-o altă ecranizare.

Cine preferă distracţiile are de unde alege. Un club din capitală îşi serbează aniversarea cu mult fast, iar invitaţii pe măsură vor da tonul distracţiei. Eva Simons va impresiona de pe ringul de dans. De la petrecere nu va lipsi nici Dj Smash.

Tot în weekend, la Teatrul Spălătoriei va putea fi vizionată piesa "Chişinău — city difficult to pronounce". Aceasta face parte din proiectul Odyssey MD-2010, o documentare a vieţii zilnice din Moldova pe parcursul unui an. Regia îi aparţine lui Pavel Brăila.

Cuvinte cheie: weekend, odihna, munca
comments powered by Disqus