luni, 21 octombrie 2013, 9:50 view Vizualizări: 1188 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Air Moldova va relansa zborurile directe din Chișinău spre Veneția

Foto: neurope.eu
Compania aeriană de stat ”Air Moldova” va relansa la 9 decembrie zborurile directe între Chișinău și Veneția, comunică NOI.md. Aceasta va fi operată de două ori pe săptămînă, în fiеcare zi de luni şi de vineri. Zborul spre Veneţia va fi operat cu aeronava de tip Embraer-190, iar preţul unei călătorii într-o direcţie, cu toate taxele incluse, porneşte de la 79 de euro.

Potrivit unui comunicat emis de companie, relansarea zborurilor directe spre Veneţia va permite pasagerilor deserviți de Air Moldova să călătorească rapid şi confortabil, scutindu-i de procedurile de tranzit.

Compania ”Air Moldova” este lider de necontestat în domeniul aviației civile în R.Moldova. Ei îi revin circa 50% din fluxul aerian de pasageri, înregistrat pe piaţa moldovenească. Air Moldova operează zboruri directe spre 20 de orașe din Europa și CSI, oferind două clase de deservire – Econom și Business. De remarcat că compania aeriană maghearo-poloneză de low-cost ”Wizz Air” de la 24 septembrie curent a început să opereze zboruri din Chișinău spre Roma și Veneția la prețuri mici. Prețurile biletelor vor porni de la 20 de euro într-o direcție. Zborurile sînt operate de două ori pe săptămînă.

Cuvinte cheie: Air Moldova, Italia, zbor
comments powered by Disqus