marți, 5 noiembrie 2013, 10:49 view Vizualizări: 1289 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Domnica Cemortan și-a ieșit din fire la o televiziune din Italia: Trebuia să spun că suntem iubiți?

Foto: unimedia.info
După ce în cadrul audierilor de la tribunalul din Italia a recunoscut că a fost amanta căpitanului Schettino, moldoveanca Domnica Cemortan a fost invitată la o emisiune locală să ofere mai multe explicații.

Aceasta a purtat o discuție de cca jumătate de oră cu moderatoarea emisiunii. La un moment dat, Cemortan și-a ieșit din fire. S-a întâmplat când gazda emisiunii i-a reproșat moldovencei că ar fi ascuns timp de 2 ani informații despre relația cu căpitanul de pe Costa Concordia.

„Nu văd relevanța relației mele cu el și moartea celor 32 de oameni. De ce puneți moartea lor pe umerii mei? Eu tot am văzut moartea cu ochii”, a spus tânăra. Aceasta s-a ridicat la un moment dat în picioare: „Atenție tutor, eu am o relație cu Schettino! Așa trebuia să fac? Ce trebuia să fac? Să fac o conferință să anunț despre relația mea cu el? De ce oamenii mă învinovățesc pe mine”, a spus moldoveanca oftând.

Vedeți anexat întreaga emisiune cu participarea Domnicăi Cemortan (răbufnirea moldovencei la min. 09.00).
UNIMEDIA amintește că nava Costa Concordia, care efectua o croazieră pe Marea Mediterană, a naufragiat în noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2012, pe un banc de nisip în apropiere de Insula Giglio, la sud de Toscana. În urma incidentului au decedat 32 de persoane.

Presa italiană a scris că moldoveanca Domnica Cemortan nu figura pe lista de pasageri și călătorea clandestin la bordul navei Costa Concordia, care a eşuat în Marea Mediterană. Mai mult, în momentul tragicului incident, blonda ar fi luat cina cu căpitanul.
Cuvinte cheie: Italia, Cemortan, relatii
comments powered by Disqus