miercuri, 13 noiembrie 2013, 16:26 view Vizualizări: 1166 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Domnica Cemortan, despre relaţia cu Francesco Schettino: Partidele nocturne de amor nu l-au obosit pe căpitan

Foto: basarabia.md
Moldoveanca Domnica Cemortan, martor la tragedia produsă pe nava Costa Concordia, în 2012, a recunoscut că a fost iubita lui Francesco Schettino şi că se afla cu el în momentul naufragiului, scrie Daily Mail. Aceasta spune că obișnuia să se strecoare la orele 02:00 în cabina căpitanului vasului Costa Concordia pentru a întreține relații sexuale.

Domnica a recunoscut că l-a iubit pe Francesco Schettino și că era fascinată de el și a spus că încă îl respectă."Partidele nocturne de amor nu l-au obosit peste măsură pe căpitan", a declarat aceasta.

Domnica Cemortan și Francesco Schettino se aflau pe puntea comandamentului în momentul accidentului. Femeia susține că în acea seară s-a sărutat cu căpitanul, însă nu au întreținut relații sexuale. Anterior, moldoveanca a evitat să vorbească despre relaţia sa cu căpitanul în faţa jurnaliştilor.

Publika.md aminteşte că nava de croazieră Costa Concordia a naufragiat în ianuarie 2012, în apropiere de insula italiană Giglio. În urma accidentului, 32 de oameni au murit. Imediat după producerea accidentului, în presă au apărut zvonuri că moldoveanca s-ar fi aflat la bordul navei în calitate de balerină şi ar fi avut o idilă cu Francesco Schettino, căpitanul vasului. Francesco Schettino riscă să primească o pedeapsă de 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de moartea a 32 de persoane
comments powered by Disqus