duminică, 20 octombrie 2013, 10:59 view Vizualizări: 1130 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 1

Locuitorii din China și Statele Unite ale Americii susțin că au reușit să filmeze apariția unor OZN-uri (VIDEO)

Foto : informing.ru
Un locuitor din Hong Kong – Wu Xiaodong afirmă că a fost martorul apariției unui OZN. Potrivit acestuia, în noaptea de 4 spre 5 octombrie a observat un obiect luminos în formă de diamant, care plutea pe cer întunecat și repede l-a filmat cu telefonul mobil. Xiaodong a recunoscut că calitatea înregistrării lăsa mult de dorit, astfel încît chiar noaptea următoare el a luat cu el o cameră video de înaltă calitate. Și, oricît de ciudat ar suna, dar seara tîrziu extratereștrii din nou au apărut deasupra Hong Kong-ului și chinezul a reușit să facă un film mai bun.

După cum s-a dovedit, nu doar locuitorul din Hong Kong a fost martorul apariției de obiecte luminoase. În aceleași zile ale lunii octombrie un american din San Antonio a spus că el a filmat zborul unui OZN.

Jurnaliștii ediției americane Huffington Post au arătat imaginile și înregistrarea video cunoscutului analist Mark Dantonio și apoi au cerut opinia lui. El categoric nu este de acord cu aceste afirmații , considerînd că americanul din San Antonio a confundat un balon zburător cu OZN, iar chinezul a confundat planeta Jupiter cu un obiect luminos necunoscut.
 
 
Cuvinte cheie: SUA, Video, OZN
comments powered by Disqus