duminică, 8 decembrie 2013, 4:14 view Vizualizări: 1388 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Ilan Şor: Milsami Orhei va avea o bază sportivă proprie până în 2015

Foto: publika.md

Milsami Orhei va avea o bază sportivă proprie până în 2015. Anunţul a fost făcut de preşedintele clubului, omul de afaceri Ilan Şor. Construcţia acesteia va începe la Orhei, la începutul anului viitor.

Peste câteva luni, conducerea clubului Milsami va începe construcţia unei baze sportive cu trei terenuri pentru antrenament şi un hotel pentru fotbalişti.

"Clubul se va muta definitiv la Orhei. Planificăm să terminăm toate lucrările la începutul lunii august, adică la începutul noului sezon", a declarat preşedinte Milsami, Ilan Şor.

Mai mult, până pe 1 aprilie, Ilan Şor a promis că va deschide cel puţin două şcoli de fotbal în Orhei, care vor fi conduse de noul antrenor al clubului, rusul Gheorghi Iarţev.

"În continuare, planificăm să dezvoltăm şcolile de fotbal. Totul va fi gratis pentru toţi. Acesta este un proiect social al clubului Milsami", a adăugat Şor.

În total, pentru construcţia bazei sportive şi a şcolilor de fotbal, conducerea clubului Milsami va cheltui aproximativ 1,5 milioane de euro. În prezent, doar două cluburi din Divizia Naţională au propriile şcoli de fotbal, Sheriff şi Zimbru.

Cuvinte cheie: fotbal, sport, constructie
comments powered by Disqus