marți, 12 noiembrie 2013, 15:07 view Vizualizări: 1062 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

FOTO // „Zdob și Zdub” a cântat la Montreal. Vezi cum s-a distrat Nata Albot alături de ei

Foto: nataalbot.md
„Zdob și Zdub” a susținut un concert în Canada, la Montreal, orașul unde e stabilită și fosta vedetă de televiziune, Nata Albot. Aceasta și-a scris impresiile pe blogul său și a publicat câteva poze din culise, dar și din cadrul concertului.

Se pare că Nata Albot s-a distrat de minune alături de băieții de la „Zdob și Zdub”. Mai mult, ea a menționat că sala a fost plină, iar lumea a sărit de pe scaune și au dansat împreună cu ei.

„Prima vizită a Zdubilor la Montreal a fost frumoasă. Şi cred că nu doar pentru noi. Băieţii mi-au spus că ar mai reveni, la prima ocazie. Pentru că lumea a venit să-i vadă. Şi sala s-a umplut de oameni frumoşi. Ne-am întâlnit în spatele scenei.

Erau mulţi într-o cameră şi atât de linişte. Pe masă aveau vin canadian, portocale, sandwichuri şi cola. Fiecare îşi făcea propria toaletă înainte de concert. Publicul a fost încântător. Atât de flămând şi receptiv. Cele 18 cântece au încins bine de tot sala şi au ţinut-o aşa până la ultma notă. Cu toate că în sală erau fani şi din Rusia, şi din Ucraina, şi din România şi din Moldova, am văzut cum muzica este în stare să şteargă hotarele şi să-i facă pe oameni să se apuce de mâini pentru a fi mai aproape şi pentru a împărtăşi aceeaşi bucurie.

Aici se obişnuieşte să urmăreşti concertele din scaun. De la primul acord al Zdubilor, lumea a sărit de pe scaune şi nu s-a mai aşezat. Cântau într-o voce versurile şi cereau să fie interpretate refrenele lor preferate. Au venit doar pe două zile. Prea puţin pentru o călătorie atât de lungă şi prea puţin pentru a reuşi să le arăt Montrealul. Au plecat fix în ziua când au căzut primii fulgi de zăpadă. Deci putem spune că Zdubii au luat cu ei toamna canadiană şi ne-au lăsat iarna în schimb”, a scris Nata Albot pe blogul său.
comments powered by Disqus