joi, 12 decembrie 2013, 10:13 view Vizualizări: 1330 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Samsung lansează Galaxy Tab 3 Kids, tabletă pentru copii, cu aplicații educaționale

Foto: publika.md
Galaxy Tab 3 Kids este confortabilă pentru părinți pentru că le oferă control deplin asupra informațiilor accesate de cei mici. Pot fi selectate aplicațiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager, dar este inclusă și o funcție de Time Management, care le permite părinților să seteze o perioadă specifică de utilizare, scrie playtech.ro.

Samsung a anunțat un preț Galaxy Tab 3 Kids de 999 lei.

Tableta vine cu o serie de aplicații educaționale pre-instalate pentru copii cu vârsta până la 7 ani: "Fănică și Secretul Legumelor", dar vor fi disponibile și aplicațiile "Fănică și Asaltul Microbilor" și "Petrică și Arca lui Noe", din Colecția EduTeca.

Aplicația "Fănică și Secretul Legumelor" cuprinde 17 module, conținutul fiind focalizat pe importanța legumelor în alimentație și pe importanța unui stil de viață sănătos. Îi învățați pe cei mici despre 26 de legume importante în alimentație, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum și când cultivăm legumele, cum protejăm legumele de dăunători și care sunt aceștia, dar și ce mâncăruri delicioase putem pregăti din legume. Toate cele 17 module educaționale sunt organizate în jurul educatorului virtual, un personaj de poveste creat pentru a ghida copilul prin materie și a-i menține atenția. în plus, jocurile pot fi adaptate în funcție de vârsta copilului.

Aplicația educațională "Fănică și Secretul Legumelor" face parte din Seria Prietenii Sănătății (8 aplicații), serie dedicată în întregime obiceiurilor sănătoase.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids are un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1,3 MP. Tableta are o carcasă gândită special pentru copii și integrează un C Pen, pentru cei pasionați de desen.
Cuvinte cheie: Samsung, Internet, copii
comments powered by Disqus