vineri, 11 octombrie 2013, 9:33 view Vizualizări: 1292 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Twitter detronează Facebook. Află la ce capitol

Foto: publika.md
Platforma de socializare Twitter a detronat reţeaua Facebook în rândul adolescenţilor americani, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de o bancă comercială din Statele Unite ale Americii, informează AFP, citat de Ziarul Financiar.

Astfel, 26% din cei 8.600 de adolescenţi intervievaţi preferă Twitter, iar numai 23% utilizează reţeaua Facebook şi Instagram, potrivit rezultatelor studiului efectuat de banca comercială Piper Jaffray.

Un studiu realizat de Piper Jaffray la începutul acestui an arăta că 30-33% dintre adolescenţii americani preferau atunci să folosească Facebook în detrimentul Twitter.

Noul studiu arată, totodată, că Twitter, Facebook şi Instagram sunt cele mai utilizate platforme sociale de către tinerii americani, doar 4% dintre ei preferând site-ul pentru bloguri Tumblr, iar 3%, reţeaua socială Google+.

Twitter, care are 218 milioane de utilizatori în întreaga lume, estimează că va fi cotat în curând la Bursă. Cu operaţiuni de aproximativ un miliard de dolari, Twitter urmăreşte să evite greşelile comise de marele său rival Facebook anul trecut, când s-a confruntat cu probleme tehnice şi o cădere vertiginoasă a cotaţiilor la Bursă.
Cuvinte cheie: Twitter, Internet, facebook
comments powered by Disqus