luni, 23 decembrie 2013, 11:10 view Vizualizări: 1028 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Primăria are o solicitare la adresa MAI

Foto: covasnamedia.ro
Primarul capitalei, dar și pretorii de sector se arată nemulțumiți, de modul în care sînt amplasați pilonii de care sînt fixate camerele de supraveghere a traficului rutier. Subiectul a fost pus în discuție în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Potrivit funcționarilor, mulți dintre piloni nu au fost amplasați corect, iar antreprenorul care efectuează lucrările nu s-a conformat cerințelor Primăriei.

„Nu înțeleg de ce trebuiau acești piloni, pentru că puteau fi amplasate camerele video și pe stîlpii existenți. Modul în care stau lucrurile nu e în regulă. Unii colegi nici nu știu ce se întîmplă în oraș cu acești piloni. Cine este acest antreprenor care admite așa ceva?”, a întrebat indignat Dorin Chirtoacă.

Edilul a cerut pretorilor să se adreseze MAI, dar și antreprenorului pentru a coordona procesul de instalare al pilonilor în sectoarele capitalei. Chirtoacă n-a ezitat să critice modul în care a fost conceput acest proiect.

„Adică cei care ne vînd camerele, ne vînd și stîlpii. Da, bogdaproste! Era aşa o vorbă în perioadă sovietică - „dacă vrei să iei o carte bună, trebuie să iei și cinci proaste”, a spus primarul.

Pînă la finele anului, la intersecțiile din capitală urmează a fi instalate 41 de camere video.
 
Cuvinte cheie: politia, primar, reguli
comments powered by Disqus