marți, 24 decembrie 2013, 8:31 view Vizualizări: 709 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Bayern Munchen a câştigat, anul acesta, cinci trofee şi a încasat 125 milioane de euro

Foto: publika.md
Bayern Munchen a înregistrat un profit enorm în 2013! Campioana Germaniei a încasat în acest nu mai puţin de 125 milioane după ce a câştigat cinci trofee. Cei mai mulţi bani Bayern i-a primit după ce a câştigat Liga Campionilor.

După ce a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor, Bayern Munchen a primit 3,6 milioane de euro. Tot în 2013, clubul german a încasat 55 milioane de euro pentru că au câştigat Liga Campionilor, iar încă 28,7 milioane pentru victoriile obţinute în această competiţie şi pentru evoluţia senzaţională în play-off-ul celei mai tari competiţii intercluburi din Europa.

Bayern a devenit în acest an şi Campioana Germaniei, fapt care i-a adus în conturi încă 26 de milioane de euro, iar încă 6,7 milioane bavarezii le-au câştigat după ce au cucerit şi Cupa Germaniei. Echipa lui Guardiola a mai primit încă trei milioane de euro pentru câştigarea Supercupei Europei. În total, Bayern are un profit de 125 de milioane în acest an, în care a câştigat cinci trofee.

În acest sezon, Bayern este lider în Bundesliga, având cu 7 puncte mai multe faţă de a doua clasată, Bayer Leverkusen. Totodată, formaţia din Munchen este calificată în sferturile Cupei Germaniei şi în optimile Ligii Campionilor, acolo unde va juca împotriva grupării londoneze, Arsenal.

Cuvinte cheie: sport, Fotbal, campion
comments powered by Disqus