miercuri, 9 octombrie 2013, 6:48 view Vizualizări: 1204 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Yahoo Mail se schimbă la faţă. Care sunt cele mai importante modificări

Foto : ecuritywatch.pcmagme.com
Pentru a sărbători cea de-a 16-a aniversare a Yahoo Mail, serviciul va primi un nou design, inspirat din aplicaţiile de mobil, scrie Mashable. Cea mai evidentă schimbare făcută de Yahoo este creşterea numărului de teme disponibile pentru personalizarea serviciului de e-mail. Pentru a profita de display-urile performante, precum Retina de la Apple, noile teme incorporează fotografii de pe Flickr în serviciul de mail, scrie zf.ro.

Yahoo s-a folosit de fotografii de pe Flickr şi la începutul anului, odată cu lansarea serviciul Yahoo Weather, o aplicaţie care are pe fundal poze specifice tipului de vreme din zona unde se află utilizatorul.

Yahoo încearcă în prezent să aducă aplicaţii care sunt de success pe smartphone-uri şi să le aducă în serviciile de desktop.

“Este una dintre primele lansări de servicii unde ne veţi auzi spunând “am învăţat din aplicaţiile pentru mobil şi am adăugat noi caracteristici care nu erau disponibilă până în prezent în versiunea pentru desktop”, a declarat Jeff Bonforte de la Yahoo.

Bonforte a adăugat că “înainte, lucrurile erau invers, aplicaţiile de mobil se inspirau din cele de PC”.

Pe lângă noile imagini de fudnal şi teme, Yahoo va face disponibile gratis toate caracteristicile care erau premium. Singura caracteristică care va rămâne cu plată este serviciul de e-mail add-free, care elimină reclamele, doritorii urmând să plătească 49,99 dolari pe an pentru acesta.  

Noul serviciu de e-mail va fi disponibil de marţi pentru sisteme de birou şi platforme mobile cu sisteme de operare iOS, Android şi Windows 8. Update-ul va apărea întâi pentru ţările vorbitoare de limba engleză, urmând să fie actualizat în toată lumea.

Cuvinte cheie: Yahoo, tehnologii, schimbare
comments powered by Disqus