marți, 28 ianuarie 2014, 22:18 view Vizualizări: 1478 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Google Glass va fi disponibil în 4 modele, inclusiv pentru lentile cu dioptrii

Foto: publika.md
Google Glass vor fi disponibili în patru variante de rame diferite, compatibile cu lentile cu dioptrii, alături de trei modele de ochelari de soare, scrie hit.ro.

Ochelarii Google ar putea fi disponibili publicului larg până la finele anului, dar compania refuză în continuare să ofere o opţiune simplă de transfer a gadgetului. Partea inteligentă a Google Glass ramâne fixată de rame cu un şurub. Poate fi mutată pe alte rame, dar Google speră să ramâna instalata pe perechea principală în cazul utilizatorilor cu dioptrii.

Cele 4 modele principale de Google Glass vor costa 225 dolari, în timp ce ochelarii de soare Google Glass vor fi vânduţi la un preţ de 150 dolari. Gadgetul principal, care se ataşează pe rame, costă în continuare 1500 dolari.

Fuzionarea ochelarilor cu dioptrii cu Google Glass ar putea cauza însă şi probleme. Ochelarii de realitate augmentată nu sunt bineveniţi în orice spaţiu public şi există deja incidente în care utilizatorii au primit amenzi de la poliţia rutieră sau au fost rugaţi să părăsească un cinematograf deoarece ochelarii ar putea fi utilizaţi pentru a pirata discret filme.
Cuvinte cheie: tehnologii, Google, problema
comments powered by Disqus