marți, 28 ianuarie 2014, 11:43 view Vizualizări: 1234 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Un nou CICLON PERICULOS se va abate în curînd peste România (VIDEO)

Foto: alternativaonline.ca
Chiar daca acest episod de viscol a luat sfarsit, asta nu inseamna ca am scapat de iarna. Dimpotriva! In realitate, un nou ciclon periculos se va abate in curand peste Romania.

Acest ciclon va determina un nou episod de vreme severa pentru partea de sud si sud-est a tarii. Mai precis, in a doua parte a noptii dintre marti spre miercuri si pe parcursul zilei de miercuri vor fi ninsori abundente in partea de sud si sud-est a tarii, ceea ce va determina depunerea unui strat consistent de zapada.

Totodata, vestile nu sunt bune pentru ca vantul se va intensifica si va sufla cu vieteze ce vor ajunge si la 50-60 km/h in partea de sud-este a tarii, ceea ce va duce la viscolirea si troienirea zapezii ce va duce la scaderea vizibilitatii.

Cu siguranta vorbim despre un viscol periculos pentru ca sunt intrunite toate ingredientele unor caderi foarte abundente de zapada si intensificari ale vantului. Si ce aceasta data, cele mai afectate zone ale tarii sunt cele de sud si de sud-est.

In noaptea de miercuri spre joi, ninsorile se vor restrange catre jumatatea de est a tarii, cu mentiunea ca vantul va continua sa viscoleasca in judetele din sud-estul tarii.

Temperaturile vor fi destul de scazute: de -8 grade.

Vineri dimineata, temperaturile vor cobori chiar sub pragul de ger, pana la - 17 grade si posibil chiar mai scazute. Bucurestenii vor avea parte in dimineata zilei de vineri de -15 grade.

Cuvinte cheie: Video, Romania, timp
comments powered by Disqus