marți, 18 februarie 2014, 9:48 view Vizualizări: 1356 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Care sunt cei mai oneşti şi cei mai nesiguri datornici, în dependenţă de zodie

Foto: publika.md
Modul în care fiecare persoană îşi gestionează finanţele este scris în astre. De acest lucru încearcă să ne convingă sociologii care au realizat un studiu la comanda unei companii de colectare a datoriilor. Cei mai disciplinaţi par să fie nativii din zodiile fecioară, leu, scorpion şi peşti.

"Dacă e să comparăm spusele astrologilor cu indicatorii din baza noastră de date, atunci berbecii şi racii îşi respectă cel mai puţin obligaţiunile financiare. În schimb cele mai responsabile sunt fecioarele", spune cercetătoarea Larisa Smolenski.

Datele studiului arată că cel mai strict îşi gestionează banii persoanele născute în zodia Leului. Peştii şi scorpionii sunt şi ei printre clienţii preferaţi de instituţiile financiare. La polul opus sunt nativii din zodiile capricorn şi gemeni. Despre ei, astrologii spun că nu-şi pot administra eficient veniturile. Vărsătorii, în opinia astrologilor, nu au un câştig stabil, iar berbecii sunt cheltuitori.

Predicţiile astrologilor sunt făcute praf de locuitorii Capitalei: "Eu m-am născut în februarie, dar ştiu bine să-mi gestionez finanţele".

"Dacă îţi spune cineva că vei avea un venit, atunci te orientezi să-l primeşti. Dar e o chestiune psihologică, nici într-un caz nu e una financiară".

"Starea finaciară a fiecăruia depinde de capacitatea de muncă. Horoscopul e doar o invenţie. Fiecare trebuie să lucreze şi atunci starea financiară îi va fi stabilă".

Anul trecut, în Republica Moldova, companiile de colectare a datoriilor au încasat plăţi de 120 de milioane lei. Un rău-platnic tipic, în opinia colectorilor, este un bărbat de aproximativ 30 de ani, născut în zodia Rac şi care nu este căsătorit.

Cuvinte cheie: astrologie, datorie, Moldova
comments powered by Disqus