joi, 3 octombrie 2013, 20:09 view Vizualizări: 1738 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Xenia Deli, despre rolul său într-o producţie de la Hollywood: Americanii pot fi cuceriţi prin sinceritate

Foto :publika.md
O tânără moldoveancă încearcă să cucerească Hollywood-ul. Actriţa şi modelul Xenia Deli a fost aleasă dintre sute de pretendente pentru un rol într-o producţie americană. Invitată la Publika TV, Xenia a vorbit despre realizarea visului american, dar şi despre ce planuri mai are.

În producţia americană destinată tinerilor, Xenia Deli a interpretat rolul de Miss Univers. Tânăra spune că a reuşit să cucerească echipa de producţie a filmului prin sinceritatea sa.

"Le-am arătat americanilor cum sunt de fapt şi cred că acest lucru i-a impresionat. Americanii pot fi cuceriţi prin sinceritate, pentru că în America sunt foarte puţini oameni sinceri. Ei luptă doar pentru atingerea unor scopuri", a declarat Xenia.

Tânăra actriţă spune că a muncit mult în acest proiect. Cu toate acestea, visul ei este să apară în pelicule cu bugete mari, alături de nume celebre.

"Încă nu mi-am atins scopul. Vreau să continui cariera de actriţă şi să reprezint Moldova peste hotarele ei. Îmi doresc să obţin roluri mari", a precizat tânăra.

Întrebată ce sfaturi le-ar da tinerelor care visează să devină actriţe, Xenia s-a referit la mai multe aspecte pe care le consideră importante.

"Le urez să aibă multă răbdare pentru că lucrurile bune nu vin atât de repede. Le urez fetelor care vor să devină actriţe să meargă înainte cu încredere în forţele proprii", a mai adăugat Xenia Deli.

Tânăra actriţă a mai spus că intenţionează să se stabilească definitiv în America, dar că nu va înceta să revină periodic în Moldova.

Cuvinte cheie: videoclip, muzica, Moldova
comments powered by Disqus