luni, 3 martie 2014, 1:17 view Vizualizări: 1238 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Războiul împotriva Ucrainei se va termina cu dezintegrzrea Rusiei – analist politic

Foto: obozrevatel.com
În cazul în care Rusia se va implica într-un conflict militar cu Ucraina, aceasta va obține un război în toată legea, care va fi începutul sfîrșitului regimului Putin și va accelera dezintegrarea Federației Ruse în cîteva state. Acest lucru l-a subliniat directorul Centrului pentru Studii de Politică Externă Serghei Parhomenko.

"Rusia nu este gata pentru un război pe scară largă. Aceasta va afecta economia Rusiei, va provoca proteste, pentru că majoritatea rușilor sînt împotriva războiului. Revolte pot izbucni în primul rînd în republicile autonome musulmane din Caucaz, iar apoi în Tatarstan și Bașkortostan", - a spus Parhomenko.

"Rusia se va confrunta nu numai cu Forțele Armate ale Ucrainei, rezistența tătarilor din Crimeea, corpurile de voluntari ucraineni. În Ucraina vor lupta voluntari din Cecenia, Georgia, din Turcia, țările baltice, Polonia și alte țări. Pentru Moscova totul se va termina cu un eșec, economia va fi erodată, încrederea va fi pierdută, în Rusia vor începe mișcările separatiste centrifuge, se vor îndesi actele de terorism, în cîțiva ani de Rusia se vor separa o serie de teritorii – în Caucaz, pe Volga și Extremul Orient", - a concluzionat analistul politic.

Cuvinte cheie: Rusia, Ucraina, razboi
comments powered by Disqus