joi, 17 octombrie 2013, 2:02 view Vizualizări: 1309 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Kirkorov a tras o spaimă soră cu moartea la Chișinău

Foto: loadup.ru
Faimosul interpret rus Filip Kirkorov a devenit martorul unui cataclism natural. Artistul a relatat că la Chișinău a avut parte de un adevărat cutremur.

În prezent Kirkorov se află în turneu. Fiind la Chișinău, interpretul a decis să împărtășească cu cititorii din Twitter o veste oarecum înfricoșătoare și palpitantă. Kirkorov a scris : "Am avut parte de un cutremur la Chișinău! Un sentiment neplăcut, vreau să vă spun! " .

Numeroșii fani au reacționat imediat la această postare încercînd să-l calmeze și bucurîndu-se că idolul lor nu a pățit nimic.

În ultima vreme Filip Kirkorov a avut parte de mai multe situații neplăcute. Recent, aflîndu-se la Kiev, interpretul a devenit subiect de scandal din cauza propriilor sale gărzi. După concert Filip se odihnea într- unul dintre restaurantele locale. La ieșire, desigur, era așteptat de jurnaliști. Unul dintre paparazzi a încercat să se apropie de cîntăreț pentru a face fotografii cu el , dar acest lucru nu a fost pe placul bodyguardului, care a aruncat cu o sticlă în capul fotografului. Aceasta lovind ținta, a ricoșat într-un alt corespondent, după care a zburat în fereastra restaurantului, stricînd-o.

Cuvinte cheie: Chisinau, Kirkorov, concert
comments powered by Disqus