miercuri, 16 octombrie 2013, 8:46 view Vizualizări: 1300 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Accident FATAL pe traseul Chişinău-Hânceşti: Patru oameni au murit, iar doi au fost transportaţi la spital IMAGINI FOTO, VIDEO

Foto : publika.md
(UPDATE 10.03) Trei din patru persoane decedate în această dimineaţă, în accidentul produs pe traseul traseul Chişinău-Hânceşti, au fost identificate. La faţa locului au venit şi rudele, care spun că victimele se duceau la serviciu.

(UPDATE 09.17) Gheorghe Guzun, şeful adjunct al Inspectoratului de Patrulare: Multe detalii nu avem, rămâne ca experţii să îşi facă treaba. Toate trei unităţi de transport se deplasau din direcţia Hânceşti spre Chişinău. Persoanele traumatizate se simt bine. La moment luăm legătura cu rudele victimelor. Cauze ar putea fi mai multe, fie un defect tehnic la unitatea de transport, fie starea de sănătate a unuia dintre conducătorii auto. Şi carosabilul este umed.

(UPDATE 09.08) Liliana Puşcaşu, şeful Serviciilor Situaţiilor Excepţionale: La 8.20 a parvenit un apel la 901, privind producerea unui accident la ieşirea din localitatea Sociteni. Ajunşi la faşa locului, pompierii şi salvatorii au descarcerat de urgenţă patru persoane care se aflau într-un automobil Volkswagen. Din păcate, toate patru persoane erau decedate. Persoanele din alte maşini nu au avut nevoie de descarcerare.

(08.46) Patru persoane au murit într-un accident produs, în această dimineaţă, pe traseul Chişinău-Hânceşti.

Potrivit comisarului raionului Ialoveni, Oleg Pohilă, în accident au fost implicate trei automobile. Dintr-un automobil au decedat 4 pasageri, iar alte două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgenţă.

La faţa locului s-au deplasat echipele de Urgenţă, dar şi serviciile de descarcerare.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza producerii accidentului. Se presupune că şoferul unui autotusim ar fi pierdut controlul volanului, iar din cauza traseului umed şi curbat, acesta ar fi ieşit pe contrasens şi a lovit frontal un alt automobil.
Cuvinte cheie: victime, accident
comments powered by Disqus