marți, 29 octombrie 2013, 13:14 view Vizualizări: 1085 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Un actor celebru din R. Moldova, la un pas de moarte!

Foto: ziarulnational.md
Dimineață cu ghinion pentru actorul Anatol Durbală. Acesta a fost la un pas de a fi strivit de un automobil în această dimineață. Experiența a fost înspăimântătoare, scrie Durbală pe contul său de Facebook.

Potrivit actorului, accidentul s-a produs în această dimineață pe strada 31 August 1989 din capitală. Acesta încerca să traverseze pe zebră, când un taxi argintiu „a trecut” peste el. „Venea cu viteză mare şi nici nu a încercat să încetinească sau să se ferească! A mers drept peste mine, aşa încât mi-am auzit nasturii de la bluză zângănind la atingerea cu fierul maşinii. Am rămas şocat! Era să mă omoare”, scrie Durbală.

Actorul mai spune că taxiul a oprit mai sus, în trafic, iar el a fugit ca să-i facă o fotografie. „A deschis geamul. M-am gândit pentru o secundă că o să zică ceva de genul: Vă rog să mă scuzaţi, mă grăbesc, am o urgenţă... Aha, pe dracu! Mi-a pozat! Da, da! Mi-a pozat, mi-a rânjit şi mi-a spus: VSIO?! (gata - n.r.)".

Indignat, actorul se adresează organelor de drept, întrebându-se: „Ce să fac acum? Să merg să depun plângeri, să deschid vreo 60 de uşi, să merg să susţin testul acela de alcoolemie, de droguri, de mai ştiu eu ce, să pierd vreo câteva luni prin judecăţi, să caut martori? Putem să ne unim noi cu Europa măcar mâine, dar ignoranţa asta nu o dezlipeşti nici cu cuţitul!”, crede actorul.

„Mă simt bine. Nu am pățit nimic în afară de nervi, stres și o zi ratată”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Anatol Durbală.
comments powered by Disqus