sâmbătă, 2 noiembrie 2013, 6:46 view Vizualizări: 1146 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Opt accidente rutiere în doar 24 de ore: Două persoane au decedat, iar altele şase au fost traumatizate

Foto: publika.md
Două persoane au decedat, iar altele şase au fost traumatizate în urma a opt accidente rutiere, care au avut loc în ultimele 24 de ore. Acestea s-au produs în municipiul Chișinău, raioanele Cimișlia, Telenești și Taraclia.

Un bărbat, în vârstă de 62 de ani, a murit după ce a fost lovuit, ieri, de un automobil model "Mercedes Sprinter". Potrivit Poliţiei, victima care era originară din satul Gradiște se deplasa neregulamentar pe mijlocul carosabilului. Tragedia a avut loc pe traseul R-3 km 60.1400, raionul Cimişlia.

Tot ieri, pe strada Nicolae Milescu Spătaru din Chișinău, o femeie de 57 de ani a fost lovită de un automobil "LADA 21703". Victima era originară din satul Răspopeni, raionul Şoldăneşti. Femeia se deplasa neregulamentar.

De asemenea, inspectorii de patrulare au depistat 12 șoferi suspectați că ar fi consumat alcool la volan, 256 care au încălcat limita de viteză şi 25 de șoferi care conduceau fără permis. Totodată, au fost depistaţi 85 de şoferi ce nu aveau cuplată centura de siguranță. Potrivit inspectorilor de patrulare, patru pietoni au fost sancționați pentru nerespectarea regulilor de circulație și traversarea străzii neregulamentar.
Cuvinte cheie: Moldova, accident, victime
comments powered by Disqus