miercuri, 16 octombrie 2013, 2:47 view Vizualizări: 1271 odată   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Mark Tkaciuk a explicat de ce Filat a renunțat la alegerile anticipate în 2013

Foto: puls.md
"Filat a schimbat politica pe bani", - astfel a comentat apelul liderului PLDM, ex-premierului Vlad Filat de a nu vota demisia guvernului Leancă, ideologul PCRM Marc Tkaciuk.

Potrivit „INFOTAG” el a scris marți pe pagina sa de pe rețelele sociale , "nu a fost clar de ce Vlad Filat a refuzat la alegerile anticipate în mai 2013".

"Alianța lui cu Plahotniuc, înaintarea și aprobarea guvernului Leancă părea atunci sinucidere politică ... ", - consideră Tkaciuk.

El conchide că "Filat a avut o singură pasiune înflăcărată: să finalizeze tranzactia frauduloasă pe marginea băncii ( Banca de Economii ) .

" În numele acestei sarcinii el a renunțat la alegerile anticipate, la promisiunile făcute societății civile, în numele acestui "mare scop", de trei ori și-a pliat și repliat partidul, transformînd fracțiunea PLDM într-o specie rarissimă de nevertebrate a faunei politice. Atunci Filat a și schimbat politica pe bani. Marea politică – pe bani mari. A tranzacționat urgent influența sa în declin", - scrie Tkaciuk, recomandîndu-i lui Filat, disponibilizat pentru corupție, ca "după o astfel de " poveste de succes " , să stea liniștit și să nu iasă cu conferințe de presă... " .

Cuvinte cheie: PCRM, Mark Tkaciuk, alegeri
comments powered by Disqus