marți, 15 octombrie 2013, 15:10 view Vizualizări: 1465 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Vlad Filat a adresat un mesaj Partidului Comuniștilor (VIDEO)

Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, califică comportamentul membrilor Partidului Comuniștilor din data de 11 octombrie, cînd s-au alăturat credincioșilor la un protest, drept o provocare. Despre aceasta a declarat liderul PLDM în cadrul unei conferințe de presă, transmite NOI.md. Vlad Filat consideră că aceste acțiuni nu au un alt scop decît generarea violențelor în preajma summitului de la Vilnius.

”Acțiunile PCRM depășesc orice limită a comportamentului normal. Condamnăm încercarea de a provoca violența. Instigarea la violență înseamnă un gest disperat, care are scopul să împiedice parcursul european și dezvoltarea Republicii Moldova. Observăm ca azi comuniștii nu ezită să demonstreze că nu poartă respect nici statului, nici cetățenilor. Încercarea de a da tentă religioasa acestui protest demonstrează scopurile lor cinice”, a spus Vladimir Filat.

Totodată, liderul PLDM a declarat că și moțiunea înaintată de PCRM este una fără logică. Asta deoarece R. Moldova înregistrează creștere economică, reformele dau rezultate, iar parcursul european al Moldovei este un rezultat concret. „PLDM califică aceasta moțiune drept un act de iresponsabilitate politică, ce are drept scop destabilizarea situației interne. Guvernul are suportul politic pentru a continua parcursul european. Coaliția de Guvernare Pro-Europeană este viabila și unită”, a subliniat Vladimir Filat.

“Transmitem un mesaj: PLDM va utiliza toate măsurile pentru a nu permite obstrucționarea activităților instituțiilor statului. Le vom demonstra comuniștilor ce înseamnă suport popular. Și noi putem ieși în stradă, dar pentru Moldova, pentru Moldova europeană. Facem apel către toate forțele parlamentare și extraparlamentare să se solidarizeze cu mesajul nostru și să condamne aceste acțiuni ale comuniștilor”, a îndemnat liderul PLDM.
Cuvinte cheie: politica, Filat, PCRM
comments powered by Disqus