marți, 15 octombrie 2013, 17:09 view Vizualizări: 1324 ori   printImprimaţi
comment Comentarii: 0

Comuniștii îi răspund lui Filat

Foto: obzormd.com
Declarațiile de astăzi ale ex-premierului Vlad Filat sînt lipsite de sens, în condițiile în care acesta a fost demis pentru acte de corupție. Declarația a fost făcută pentru NOI.md de către deputatul comunist Artur Reșetnicov.

Artur Reșetnicov neagă că PCRM s-ar fi alăturat protestului de săptămîna trecută a credincioșilor doar pentru a încinge spiritele și a genera violențe. ”Aceste declarații apărute din gura unui fost prim-ministru demis pentru corupție este bătaie de joc față de propriul popor. Noi nu facem altceva decît să-i coborîm din cosmos pe cei care guvernează pe pămînt, acolo unde se află poporul Republicii Moldova”, a precizat deputatul.

Totodată, acesta i-a sugerat lui Vlad Filat să meargă în instanța de judecată în cazul în care îl deranjează comportamentul comuniștilor în cadrul protestului de vineri. ”Pentru toată lumea din R. Moldova este evident că cei care guvernează în ultimii patru ani de zile duc poporul spre o prăpastie. Încercarea de a opri aceste acțiuni de protest în felul în care a făcut ex-prim-ministrul demis pentru corupție nu este altceva decît confirmarea că noi sîntem pe calea cea dreaptă”, a adăugat Artur Reșetnicov.

Menționăm că liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, a calificat astăzi comportamentul membrilor PCRM din data de 11 octombrie, cînd s-au alăturat credincioșilor la un protest, drept o provocare.
 
Cuvinte cheie: Filat, PCRM, Resetnicov
comments powered by Disqus